Logo HeerlijkWeert.

Evenementen

Wat is er in Weert te doen op het gebied van duurzaamheid en biodiversiteit. Lezingen, evenementen en andere activiteiten treft u hier aan.

Energiemarkt wordt gehouden in het NMC Geurtsven 4 te Weert (foto Smile Fotografie)

Energiemarkt & Pitches in NMC op zondag 1 maart 2020

Zonnepanelen in je dak, kan dat? Welke soorten isolatiematerialen zijn er? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een elektrische auto? Allemaal vragen die je op de Energiemarkt & Pitches op zondag 1 maart van 13.00 tot 16.00 uur kunt stellen in het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren man (NMC), aan de Geurtsvenweg 4 in Weert. Toegang is gratis.

Lees verder...
Het kleurrijke St. Raphaëlpad is één van de groene parels van de binnenstad

Start Weerter 2020 Challenge: Tijd voor Biodiversiteit op 13 feb!

Weert gaat aan de slag met biodiversiteit. Stadsecoloog Renata Bruinsma en wethouder Geert Gabriëls lanceren op 13 februari 2020 de Weerter 2020 Challenge: Tijd voor Biodiversiteit! Iedereen die de natuur belangrijk vindt, is welkom om hierbij aanwezig te zijn! De lancering vindt plaats van 15.30 tot 16.30 uur op het St. Raphaëlpad in Weert.

Lees verder...
Logo Weert Energie

Infoavonden 'Investeren in 100% groene energie bij WeertEnergie'

WeertEnergie organiseert op 19 nov, 26 nov, 2 dec en 4 dec informatieavonden over investeren in 100% groene energie via WeertEnergie onder het motto: "Je spaargeld verdient beter met energie uit Weert!

Lees verder...
Vraag nu een warmtescan aan!!!

Vraag warmtescan aan bij het Energieloket

Tijdens Oktober Woonmaand kunnen de inwoners van de gemeente Weert een gratis warmtescan aanvragen bij het Energieloket, gehuisvest in de Buurtwinkel van Wonen Limburg aan de Wilhelminasingel 175a in Weert. Op donderdag 17 oktober is het Ener-gieloket geopend tussen 16.00 en 18.00 uur.

Lees verder...