Wij gaan jullie het komende jaar verrassen met heel veel leuke weetjes over het Weerter landschap en haar bewoners, we brengen seizoensgebonden tuintips. We laten jullie zien welke fantastische mensen al met hele mooie initiatieven bezig zijn. We delen knutsel- en kook-ideeën voor jezelf of met de kids. We gaan enthousiastelingen met elkaar in contact te brengen. En we hebben nog zoveel meer in petto. Lees snel verder

Aftrap Challenge Tuesday

Een betere aftrap van de Weerter 2020 Challenge konden wij ons niet wensen. Een vliegende start met zoveel leuke mensen. Maar een Challenge is een uitdaging. Dus we dagen je uit. Ja, jou. Jullie allemaal! Wat kun jij doen om bij te dragen aan onze biodiversiteit?

Denk klein of denk groot. Haal tegels uit je tuin en geef een mooi bloemenmengsel de kans om je te verrassen. Kies een hoekje in je tuin waar je een periode niet gaat ingrijpen. Duik op het internet en zoek uit waarmee je prachtige vlinders jouw tuin inlokt. Bouw een insectenhotel met het hele gezin. Ga op zoek naar (en test) 5 recepten zonder vlees. Doe mee met de vlindertelling. Ben je er niet uit wat je kunt of wilt doen? Laat het ons weten dan denken we met je mee! Misschien heeft een ander Heerlijk Weertenaar wel een briljant idee.

En natuurlijk mag je van ons als team #tijdvoorbiodiversiteit challenges verwachten. Want wij geloven erin dat we met heel veel kleine veranderingen een grote omslag kunnen maken!

Dus off we go! Laat maar komen al die leuke ideeën! Durven jullie het aan? Doe je mee met Challenge Tuesday?

#biodiversiteit
#challengetuesday #uitdagingenaangaan #groteomslag #groendenken Meer weergeven

Challenge Tuesday